DE MOOISTE FILM VAN JE LEVEN

DOOR VERSTAPPEN VIDEO

Zoals jullie bruiloft is er maar één

Die mooie gebeurtenis leg ik daarom vast in de stijl die bij jullie past. Dit doe ik met oog voor alle details die jullie èn jullie bruiloft uniek maken.

We bedenken samen hoe de film eruit komt te zien en welke momenten voor jullie het belangrijkst zijn. Zo komen we tot het allermooiste eindresultaat. Een bruiloftsfilm waar je nog jarenlang van kunt genieten. Zelf, of met vrienden en familie.

Meer info? Klik hier

Image

PROFESSIONEEL

gefilmd met hoogwaardige apparatuur

Insta-ready

De mooiste film van je leven mag natuurlijk niet ontbreken op je Instagram. Daarom krijgen jullie ook een aparte versie van de bruiloftsfilm die je moeiteloos kunt delen met de rest van de wereld.

#love #perfect #wedding

Snelle oplevering

Binnen één week na jullie trouwdatum wordt de film digitaal aangeleverd, helemaal aangepast aan jullie wensen. 

Jullie film is dan klaar om thuis af te spelen op TV, bijvoorbeeld via je smartphone. De film kan ook worden gedeeld op Facebook, Youtube en andere platformen.

Meer info? Klik hier

Image

HELE DAG AANWEZIG

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
Image

Ervaring en toewijding

Hoi, ik ben Juri. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de media. Eerst als radiomaker en later als cameraman, regisseur en editor. In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf, Verstappen Video, begonnen. Nu kan ik mijn liefde voor film en kennis van muziek combineren om jouw onvergetelijke dag zo mooi mogelijk vast te leggen.

CINEMATISCHE Look

STIJLVOL EN FILMISCH

Ben je er klaar voor?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken.

Image