Robots in Captivity documentaire

Van juli 2021 t/m januari 2022 was kunstenaar Bram Ellens in residentie bij Buitenplaats Doornburgh. Hij startte zijn residentie met de presentatie van de tentoonstelling Robots in Captivity, waarbij hij een ‘robotkennel’ had gerealiseerd in de rondgang van het voormalig klooster van Doornburgh. Hierin onderzocht hij de complexe relatie tussen mens en technologie, ontwikkelingen op het gebied van moderne robotica, …

Promo: Amber Roots – Play That Sax

Op zoek naar een toffe band voor jouw feest of festival? Boek dan Amber Roots! Bekijk de video en kom erachter waarom ze zo goed zijn 🙂 Kijk op www.amberroots.nl voor meer. Meer muziek: Sophia Links: Bruised Gold  

Boudoir: Tell Me Things

Droom lekker weg met de beelden van deze boudoir shoot. Ook jouw product promoten in een video? Neem contact op met @verstappenvideo Deze video is een samenwerking met onderstaande professionals: @Maraschaft @marionmeyerphotography & @Nienkecoumouu @Marianneroza.nl @beautifulbrideshop

Robots in Captivity

Robots in Captivity

Zijn robots onze vrienden of vijanden…? Dat kun je hier gaan zien. In opdracht van Buitenplaats Doornburgh produceerde ik deze promo voor Robots in Captivity. Glitchy en robotic!

Sophia Links – Bruised Gold

Sophia Links - Bruised Gold

Via The media coaches leerde ik deze track van Sophia Links kennen. Niet lang daarna hebben we de productie van deze muziekvideo in gang gezet en dit is het resultaat! Daarna mocht Sophia haar single live komen spelen bij Giel op NPO Radio 2, en kreeg ze een item bij TV Noord-Holland. Geniet van deze te gekke soul! Thanks to …

Impressievideo Verkiezingen 2021

In opdracht van Mondial VanderVelde Verhuizingen maakte ik deze impressievideo over de logistieke operatie rondom de distributie voor de stembureaus in Den Haag. Een enorme klus, uitgevoerd met militaire precisie, kijk zelf maar!

Buitenplaats Doornburgh: Artist in residence

Stef Veldhuis, artist in residence op Buitenplaats Doornburgh

Kunstenaar/componist Stef Veldhuis verbleef een maand lang in de priorij van Doornburgh als artist in residence. Dit heb ik vastgelegd en deze video is een korte versie van een langere docu-stijl video. Een mooie samenwerking!

Create a better world together – SDG House Network

SDG House Network

Een mooie productie in opdracht van het SDG House Network! Meerdere draaidagen, meerdere locaties, en nog meer materiaal van over de hele wereld. Allemaal gecombineerd tot één boodschap deze video.

Trailer voor Bentink Modelspoor

Trailer Bentink Modelspoor

Deze trailer heb ik ontwikkeld voor Bentink Modelspoor in Apeldoorn om in 20 seconden te laten zien wie zij zijn. De video is bruikbaar op socials, bijvoorbeeld als header voor facebook, maar ook functioneel als afsluiter voor andere videos.

Mooiste herinneringen aan Paleis Soestdijk

Mooiste herinneringen aan Paleis Soestdijk

In deze video, die ik maakte in opdracht van Paleis Soestdijk, vertelt beheerder Roy zijn mooiste herinneringen aan zijn tijd bij het paleis. Ook vertelt hij over de toekomstplannen van Made By Holland.